top of page

Werkwijze

Miranda Adams werkt vanuit een holistische mensvisie: fysieke klachten kunnen leiden tot psychische of emotionele klachten. Andersom gebeurt dit ook. Bedenk maar hoe stress en spanning doorwerken in je lichaam. De afgelopen jaren is haar werkwijze wat meer doorspekt met invloeden vanuit de Core Energetica. Een lichaamsgerichte therapeutische benadering. Juist omdat veel van haar cliënten met een loopbaanvraag vaak ook wat minder in contact zijn met hun lichaam en gevoel. Waardoor energie sneller stagneert. Daarom is er, naast de meer gangbare loopbaanopdrachten, ook aandacht voor lichaam en gevoel. Energieblokkades worden opgeruimd om meer ruimte te creëren voor creativiteit en expressie. Dit komt ten goede aan het kennen van je kwaliteiten en je zelfvertrouwen.

 

De training Stressrelease & Lichaamsbewustzijn is hier onder andere uit voortgekomen. Kandidaten met burn-out klachten in bijvoorbeeld een re-integratietraject hebben veel baat bij deze lichaamsgerichte aanpak en training.

 

In loopbaantrajecten werkt Miranda Adams graag met biografische-, creatieve- en inspiratieopdrachten. Ze zijn krachtig en effectief, én ze kunnen diepgaand doorwerken. Miranda typeert zichzelf als intuïtief, to-the-point en resultaatgericht. 

 

Naast bovenstaande werkwijze is er ook ruimte voor meer praktische zaken zoals het verkennen van de arbeidsmarkt en baanverwerving. Miranda Adams werkt hierbij samen met Ingrid van de Aast.

bottom of page