top of page

stressrelease & Lichaamsbewustzijn

Ook in groepsverband wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en vitaliteit. Je lichaam is een richtingaanwijzer en vertelt je precies welke kant het op wil. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe herken je hoe je je eigen gevoelens blokkeert of beschermt? Wat heb je nodig om je levenslust en creativiteit weer op te bouwen? Via bewust ademen, beweging, mindfulness en lichaamsgerichte technieken. Het lichaam is een gemakkelijke en efficiënte ingang om te ontspannen, los te laten en contact te maken met hernieuwde energie. In deze groepsbijeenkomsten leer je te ontspannen en bewust te worden van je lichaam. 

 

De workshops kunnen een waardevolle aanvulling zijn op de individuele coachingsgesprekken. Het zijn sessies van 2 uur met een gemiddelde groepsgrootte van 10 deelnemers. Ze worden gegeven in het Cordium in Nijmegen. Miranda Adams werkt hierin samen met Margreet Smit. 

Feedback
deelnemers training Stressrelease & Lichaamsbewustzijn

De training is een aanvulling op mijn loopbaantraject bij Miranda. Dit had ik niet verwacht. Deze combinatie zullen veel coaches niet bieden. Er is geen loopbaanswitch mogelijk zonder eerst jezelf te leren kennen."

bottom of page