top of page
IMG_9276.jpeg

wie

‘Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?’ Ik wist het niet. Eén grote zoektocht. Marketing aan de HEAO? Iets in de sociale dienstverlening? Uitvaartbegeleider? Leidinggevende in de horeca? Ik heb het bijna allemaal gedaan. Soms met tegenzin, soms met plezier.

 

Maar mijn lijf ging protesteren. Ik weet uit eigen ervaring hoe zwaar het kan zijn om na een burn-out terug te keren naar de arbeidsmarkt. Toch heeft deze periode mij veel gebracht. Dat ik zelf een re-integratie- en loopbaantraject heb doorlopen komt in mijn huidige werk als coach goed van pas.

 

Cliënten beschrijven mij vaak als open, vertrouwd, to-the-point, betrokken en enthousiast, met humor. Ik werk samen met de cliënt aan (zelf)vertrouwen en het (her)vinden van plezier en energie. Ik moedig aan en bied troost. Een veilige sfeer maakt dat cliënten hun verhaal durven te delen. En stapsgewijs hun grenzen durven te verleggen. Lichaamsbewustzijn en beweging zijn hierbij, zo is mijn ervaring, minstens zo belangrijk als het praten over kwaliteiten, drijfveren en belemmeringen.

 

Mijn naam is Miranda Adams, 57 jaar. Ik ben een creatieve coach, ik werk intuïtief en helder. Mijn Twentse roots zijn diep geworteld in het prachtige Nijmegen. Sinds 2005 coach ik met veel plezier cliënten met vragen rondom loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

bottom of page