top of page

Partners

Ingrid van de Aast

 

Een coach met ruime werkervaring binnen de sector Mens en Arbeid, als intercedente, re-integratie-adviseur en recruiter. Opleidingen o.a. HEAO, Vitaliteitscoach, Energetisch- en Systemisch werken.

 

Ingrid is al ruim 5 jaar een samenwerkingspartner van Miranda Adams in coachingstrajecten van het UWV. Zij is in haar coaching praktisch en down to earth. Ze vertaalt de uitkomsten van persoonlijk (loopbaan) onderzoek in c.v.’s en zoekprofielen. Ook brengt zij mogelijkheden voor betaald werk in kaart en organiseert werkervaringsplekken. Vasthoudend en inventief! In het kader van activering is het mogelijk een coachingssessie met Ingrid al wandelend te doen. Info: www.koersvooruit.nl

Ingrid 141.JPG
Margreet Smit

 

Lichaamsgeoriënteerd psychotherapeut, coach & trainer. Massage & Natuurgeneeskundig therapeut en Dru yoga teacher. Margreet is op al deze gebieden geschoold en gecertificeerd. Zij werkt vanuit een holistische aanpak. Info: www.corekracht.nl

 

Margreet en Miranda hebben samen de training Stressrelease & Lichaamsbewustzijn ontwikkeld. Dit is een waardevolle extra dienst die aangeboden kan worden in een individueel ontwikkelingstraject.

Margreet Profielfoto.jpeg
Tanja Konig

 

Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Gezondheid, Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIP.

Tanja werkt grotendeels Core Energetisch. Info: www.coreenergetics.nl. In de loop der jaren heeft zij met vele invalshoeken kennisgemaakt, waaronder CSR (Chronische Stress Reversal https://www.csrcentrum.nl) en EMDR. Ze verdiept zich voortdurend in allerlei lichaamsgerichte methoden voor stress- en traumabehandeling.

 

Miranda kent Tanja als trainer vanuit de 2-jarige Transformatietraining die Miranda eerder heeft gevolgd. Tanja heeft recent een mooi en bijzonder project ontwikkeld: Lessen in levenslust. Over deze lessen is Miranda zo enthousiast dat zij deze, indien passend, als extra dienst in zet in een individueel ontwikkelingstraject.

 

https://lesseninlevenslust.nl/

http://www.respectvoormensenwerk.nl/

Tanja Profielfoto.jpg
bottom of page